Släktbesök

Denna vecka spenderar vi hos släkt och vänner i Varberg. Bor hos mormor och hälsar på många. Veckan började med lunch på stan tillsammans med mammas barndomskopis och hennes söner. Sen fortsatte vi till gammelmormor och gammelmorfar för lite eftermiddagsfika och att Algot skulle träffa dem innan de var barnvakt dagen efter. Lättast att lämna honom där när mamma, pappa och mormor åkte till Ullared och shoppade lite.
Torsdagen blev någorlunda lugn med ett besök hos gammelfarmor och en skön långpromenad för att köpa skor till lillskrutten.
Gårdagen blev vad som nog  kan kallas veckans höjdare Universeum i Göteborg, skulle lägga upp kort men datorn verkar inte vilja det...
Så nu är det dags att sluta uppdatera till jag hittar korten ;)

Flytthjälp

Vi trodde och planerade för att någon skulle leka med Algot under flytten då han är lite liten för att hjälpa till. Detta motbevisade han dock i förmiddags...

Strålande sol

Nerpackandet fortsätter, och tar man ut saker ur ett skåp så finns det plats för nya;

 

Men idag tog jag och Algot några timmars paus i packandet för att njuta av det strålande vädret ute.

Före:

Efter:

 

Men nu är vi inne igen och ska äta lite middag, i alla fall lillskrutten låter hungrig så det är bäst att åtgärda :)


9 månader

Just idag blir lillplutten 9 månader, vår glada lille skrutt kryper just runt på glovet och "pratar" i massor.
Älskar att baka kakor, eller i alla fall leka med formarna.
Äter banan och leverpastejsmörgås själv till mellis.
Startade dagen med morgonmys i sängen, hans egen säng är okej men bäst sover vi i mamma och pappas säng.

Ja just det, igår upptäckte vi att ytterligare en tand dykt upp så nu har han 7 tänder. Detta får stå för dagens uppdatering, nu ska vi packa ner ytterligare lite saker, här är nästan tomt i lägenheten nu.

Lite nytt

Efter många om och men sover nu äntligen lillkillen, för hur länge vet jag inte men han sover i alla fall. Många skrik och mycket gnäll just nu, men där emellan är han som vanligt världens goaste med massor av bus i blicken och ett leende på läpparna. Allt bus gör ibland att det klantar till sig för honom och han får resultat som detta:

Ett fint skrapsår på näsan, den delen som är mitt på näsan är ännu finare nu på kvällen då han kliat sönder den lite till så att den verkligen ska lysa rött.

Annars så händer det inte så mycket här hos oss i Östersund, vi packar för fullt och det börjar bli smått tomt på prylar i lägenheten. Skönt att vara ute i god tid så man har tid att rensa när man ändå ska packa. Nu är det mindre än en månad kvar innan flyttlasset går hit:

Ett litet mysigt parhus i Tobo.

Idag finns det även en sista fråga, kommer Algots mormor tycka om hans nya leksak lika mycket som han gör?

 


Rösta på Algot

Vi föräldrar har en tävlig där man kan vinna att vara på omslaget av tidningen, självklart vill Algot detta så gå in och rösta på honom! Tryck på bilden för att komma till sidan att rösta på.

 


RSS 2.0