En helt vanlig dag

Dagen som gått började med att vi klev upp tidigt allihopa eftersom sotaren kom på besök, men det gjorde inte så  mycket eftersom morsan och farsan ändå skulle upp och ta med Algot på babymassage. Första gången vi träffade föräldragruppen igen efter sommaren, som alla vuxit men ingen klår Algot han är med goda marginaler störst... Men inte äldst. Massage blev det inte så mycket idag, bara lite sträckövingar som Algot tyckte var skoj när mamma gjorde dem med honom, men detta var inget mytt för honom eftersom morsan redan innan  pratat och rört armar och ben på honom...

Efter detta åkte vi hem så Algot fick sova lite och morsan, farsan och mormor fick lite lunch i magen innan det blev ett fikabesök på Stoke titt. Mysigt med go fika är det där ute, klart värt ett besök men bara uder sommaren, tror det är stängt övriga året.

Storhandla har vi också hunnit med, blev massor med mat men ingenting för Algot att smaka på, han får vänta ytterligare några veckor innan han smakar på mat :).  Efter vi handlat blev morsan och farsan smått imponerade, barnmorskan vi hade när morsan åkte in på gyn efter förlossningen kände igen oss och kom fram och hälsade! :) Skoj att de känner igen en, men om morsan tänker efter är det inte så konstigt, hon ser också människor hon känner igen nu och då bara för att hon träffat dem i tjänsten.

Nu e det bara mys som gäller under kvällen. Ha det bra där ute, imorgon  ska Algot få ligga och titta på när morsan tränar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0