Hem ljuva hem

Semestern fortsätter men nu igen på hemmaplan, i helgen har vi varit ute i stugan tillsammans med faster Ingela och kusin Amanda. Mycket trevligt och rogivande att vara i en stuga utan el och vatten med utedass... Fungerar förvånansvärt bra med barn och de verkar gilla lugnet där ute.

Algot har nu åkt runt 500mil bil kors och tvärs genom landet och träffat en väldig massa olika människor, inte lätt att vara Algot vissa stunder så som när han somnade i Lidköping och sen vaknar i ett nytt hus i Örebro! Man kan bli förvirrad av mindre, var lite tveksam och tittade sig nyfiket runt när vi kom hem och undrade liksom "jaha var e vi nu?". Men men snart e semstern slut och lugnet lägger sig skulle man kunna tro, men näää då drar vardagen igång igen med babysim, babymassage, föräldragrupp, promenader och annan träning ingen vila här inte! Lääängtar till att träffa alla våra kompisar här i Östersund igen, var länge sen nu. Algot har till och med laddat genom att vara så söt att han har två babysitters så han kan bjuda in en kompis vars mamma e sugen på fika ;) hihi.

Medan vi njuter av att ha ännu en semestervecka med pappa kan vi bjuda på en bild från helgen. Var ut med båten och fiskade lite, pappa drog upp en abborre som bidde god att äta efter den besökt grillen en sväng.


Kommentarer
Postat av: Farmor Marita

Ja, jag säger då det, den ungen får uppleva det mesta...

2010-08-15 @ 22:24:57
Postat av: Farfar

Ser härligt ut. Ska ju börjas i tid vet jag. Nästa sommar är han nog ute i båten på egen hand o drar aborrar.

2010-08-18 @ 22:06:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0