Algots fina hjälm

Nu går allt i en rasande fart, dagen innan julafton ställde sig Algot själv för första gången och sen dess har han övat flitigt på detta varje dag och gör det nu ofta, lättast är att ställa sig vid soffan verkar det som. Den har rätt höjd och om man säller sig där så är det inte så svårt att vända sig om för att ta vad som ligger på vardagsrumsbordet :)
Detta krypande och ställa sig upp har även resulterat i lite klättrande, vi har kvar kartonger sen jul eftersom Algot tycker dessa är spännande att leka med. Senaste dagarna har de fungerat som klätterredskap och idag krävde de sitt första blodspill. Algot häver sig upp på postens minsta kartong, har lite för hög fart och far över, pang! Ansiktet i golvet, blod från munnen som visade sig vara två sår där det håller på att titta upp tänder i överkäken. Under dagen efteråt har han dock inte verkat besvärad av det och det som syns är två blåmärken i tandköttet.
Tur att vi köpt en mjuk hjälm till honom som tar de värsta smällarna även om han blir rädd bara av att falla så känns det bra att det blir lite mjukt kring huvudet.


Kommentarer
Postat av: Sophie K med familj

Gott nytt år på er alla där uppe, vi har det jätte bra här nere. Vad duktig han har blivit Noak hälsar att han snart går släpper taget när han står upp.

Kram kram på er

2010-12-31 @ 12:35:58
Postat av: Farfar

Heja på Algot! Snart är det dags att börja springa också. Då får dina föräldrar lite avbrott i sin lugna vardag. Kämpa på bara, du är jätteduktig.

2011-01-02 @ 21:29:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0