Lugn vecka

Då var det dags för en liten uppdatering igen, morsan och farsan har varit smått magsjuka i veckan, e visst parasiten i dricksvattent som gör det... Men men nu kokar vi allt vatten och vi mår bra alla tre. Veckan har varit lugn och skön med många hemmadagar. Idag var vi dock iväg på öppna förskolan för att träffa lite folk. Var inte så många där men mysigt ändå. Ser verkligen hur Algot lyser upp när man är ute och träffar folk. Samma sak när vi får besök, han kan gå från världens tjurigaste till solstårle på en helv sekund om det kommer in besök genom dörren. Så välkomna för att hålla vår son på gott humör ;)

Tro inte att jag kommer göra ett inlägg utan bilder, det blir så tråkigt så ni får hålla till godo med två bilder;

Det gäller att omge sig med saker man tycker om. Alternativt kan jag skriva det är inte lika lätt att städa upp efter Algot längre, han sprider ut sig mer och mer.

Tur att pappa har en stor vinterjacka när mamma vill ta med Algot ner på affären utan att behöva dra på honom hela vinterutstyrsel trots att termometern visade -16 hade han bara bärsele och mössa :)

Förhoppningsvis kommer det även komma upp en liten filmsnutt här på bloggen om ett tag, youtube ska ladda klart den först. Vår lille buse ålar nu framåt ganska bra och babblar i massor nu och då. Underbara solstråle!

Just det ska inte glömma! Imorgon ska vi på något som Algot längtat efter redan som liten knodd i mammas mage, får se om han tycker det är lika kul som han trodde för ett år sen. Vad det är? Det uppdaterar vi om någon annan gång, kanske imorgon redan :) om ni inte kommer ihåg så klart ;)

Kommentarer
Postat av: Farfar

Tittar väl upp till dig en sväng för att hålla dig på gott humör ett tag då. Vi syns på lördag kväll Algot ( fast du kanske har somnat när jag kommer).

2010-12-03 @ 21:05:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0