Äventyren fortsätter!


Även om morsan och Algot nu kommit hem så fortsätter äventyren! Idag hade farsan dagen ledig efter att ha jobbat helg så då passade vi på att mysa. Gick en planlös promenad som slutade i stan med en fika och sen en promenix till multi innan vi gick hem igen. Det var visst lite sommarvärme även här uppe fick vi erfara även om morsan tyckte det var lite kylslaget när hon klev ut genom ytterdörren.
Bra att gå promenader för att prata och lite smått kanske eventuellt planera vad vi tänker hitta på i framtiden men även närmsta tiden. Var ska man hitta jobb? Var ska man bo? Vem ska leta jobb? Vad vill vi jobba med/göra? Är vi för långt från familjerna? Osv osv. Kom inte fram till något, men vi vet att det är flera som svarar ja på den sista frågan, men då är frågan om vi svarar ja på den. Morsan börjar kanske luta lite åt det hållet efter att ha besökt familjen i 2 veckor, de är saknade vilket hon upptäckte när hon träffade dem. Men samtidigt är det ett fint ställe att bo på Östersund, men det kanske finns fler fina platser Sverige?

Kommentarer
Postat av: Karro

fjollträskområdet är inte så illa som man kan tro iaf ;)

2010-07-21 @ 11:23:41
Postat av: Marita

Mycket funderingar .... Varför inte fundera kring Upplandstrakten. Närmare ALLA! Och dom söker mycket och ofta arbetsterapeuater där.Hur det nu stavas?

2010-07-24 @ 09:29:27
Postat av: Anonym

2010-07-24 @ 09:31:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0