Lunch, glass, fika, tårta

Nu börjar denna dag faktiskt snart gå mot sitt slut. Men innan den är helt slut ska gammelmormor, gammelmorfar samt moster komma förbi och äta lite tårta :)
Algot och morsan har haft det lugnt idag, blev bjuden på lunch och glass av morfar, sååå gott med glass i våffla. Glassen avnjöts i skuggan som blir av träden i socitetsparken där även Algot fick vara upp ett tag och var väldigt fachinerad av hur löven flyttade sig i vinden. Efter detta ville han inte alls ligga i vagnen längre utan kinkade tills han blev buren så morsan fick bära honom på stan. Tur att mormor har körkort för vagn så hon kunde navigera den till fiket där hon bjöd på fika innan vi gick hem. Nu sover han äntligen lite längre men vaknar säkert lagom till morsan ska äta tårta och dricka kaffe... Han vill ju så klart vara med han också!



Imorgon blir det en dag i bilen för morsan och Algot, först ska den rattas mot farmor o farfar för att sova där en natt innan vi rattar vidare hem till pappa i Östersund. Vad vi har saknat pappa! Men samtidigt har vi haft det väldigt skönt här på västkusten och längtar till vi ska ner igen men då dra med oss pappa :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0