Nakenfisen

Dagen har varit kladdigt varm vilket innebar att lillskrutten har haft lite svårt att komma till ro och sova under dagen. Särskillt förmiddagen ville han inte alls, vaknade hela tiden, tur att morsan ville gå till stranden istället för att åka bil så han fick sova i 2h, precis vad han behövde. När vi kom till stranden började det dock droppa lite regn så det blev att åka hem utan något solande eller badande, blev en minst lika bra med glass på balkongen istället :)
Under kvällen fick Algot ligga och lufta rumpan på en handduk för att sen ta ett dopp i båten som inte flyter utan håller in vatten, detta var väldigt uppskattat, en sån liten nakenfis han e!

Utvecklingen går framåt och det skojigaste som finns just nu är när någon pratar med honom. Att äta på sina egna händer är också en stor hit! När han inte själv pratar vilket är väldigt ofta, har ibland lååånga samtal med pingu som hänger i vagnen under promenader.

Under morgondagen vet vi inte vad som händer ännu, men preliminärt ska Algot få träffa sin morfar för första gången vilket vi ser fram emot mycket. Det är även preliminärt bestämt att vi ska åka hem på lördag för att hinna hem till morsans efterkontroll och för att morsan vill stanna i söder för att äta lite tårta på fredag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0