Ute på vift

Eftersom morsan och Algot är ute på vift som vi skrev lite kort i förra inlägget har morsan inte hunnit uppdatera med kort så det får bli en liten serie med kort nu som beskriver resan hitintils.


Vi startade resan på torsdagsmorgonen efter noggranna förberedelser så som mat och blöjbyte, Algot inspekterade packningen så inget var glömt. Efter att ha åkt bil väldigt många timmar var vi äntligen framme hos tant Karro där Algot somnade på hennes sköna soffa som är precis lagom mjuk och gosig. Vi stannade en dag i Stockholm så då fick Algot chansen att  snacka lite med Karro och även besöka ikea för att få en ny spännande mobil att titta på i bilen. För nästa dag var det dags att åka igen. Denna gång mot Varberg!


Det var mycket varmare att åka bil denna dag, det var nästan så det blev vattenpölar av alla passargerarna. Men det är underbart skönt med denna värme, den innebär ju att man får sova i bara blöjan! :) Sen har Algot fått uppleva en finurlig sak som finns hos mormor, ett sorts rum men ändå inte för det är utomhus men ändå en del av lägenheten. Balkongen alltså, den är skön att sova på och morsan önskar verkligen hon hade en sån hemma i Östersund också för det är så underbart skönt.

Det var de dagarna, vad denna dag har att bjuda mer på än sova på balkong är först en sväng ut i vagnen och senare ska vi åka på dop. Morsans kompis Sophie som ordnat dop för sin Noak, ska bli väldigt spännande att träffa dem, senast vi sågs var när vi var tjocka och småskruttarna bodde i våra magar.

Ha det skönt ute i landet och njut av sommarvärmen, det ska vi göra!

Kommentarer
Postat av: Pappa

Ser ut som att ni har det skönt. Saknar er mina älsklingar. Kram Pappa

2010-07-04 @ 21:23:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0