Vatten

Vi fortsätter att prata om vatten och blöta saker, inte för att vi fick inspiration igår av båtvettet utan helt enkelt för att det regnar ute idag. Började dagen tidigt med att morsan fick besöka tandhygienisten, där skötte sig Algot ypperligt och sov hela tiden :) Gullunge. Till lunch begav vi oss till gammelmormor och gammelmorfar för lite lunch. Efter detta tvättade morsan bilen så nu är den skinande ren både inne och ute :)

Vad vi ska hitta på under kvällen har vi inte bestämt ännu mer än att Algot har meddelat att han vill goasa med mormor ;)

Kommentarer
Postat av: Sophie

Ja, han blir stora killen på onsdag - 3 månader. Stort :). Dock sprutan som känns mindre skoj. Ska bli så kul och se om han har tagit sig över 60cm nu - tror det i alla fall för han känns bra mycket längre. Vikten vet man ju att han ligger bra ;) på haha.. lilknubbisen.



Skönt att han mår så bra i solen. Härliga bilder på honom i bara blöjan! Fina vänter kläder med! Challe har haft en ok dag idag, då vi har varit mycket inne. Men ändå promenerat i 1 timme i alla fal. Så han har sovit bra igen, men fortfarande ont i lilla magen. Så jag hoppas de börjar regna sen när du kommer hem så kan ju vi två galningar gå ut och gå ;) fick höra de av mina "mamma-vänner" att vi var galna haha och oerhört ambitiösa.

2010-07-08 @ 18:26:45
URL: http://ljuvt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0