Sol och värme

Dagen har idag spenderats i det fina vädret med fina Sophie och Charlie. Vi började dagen med att mötas vid Barnenshus eftersom Algot skulle få ett nytt vrålåk, en brio happy classic (bilder kommer senare). Å eftersom han då inte kunde åka sitt gamla åk dit blev det att premiärtesta Manduca till annat än morsans nöje. Efter en kort bussresa somnade han gott med solhatten säkert på huvudet när morsan promenerade.

Efter vagnen var köpt testades  även den genom en promenad in till staden och runt i lite affärer. Den fungerar bra att sova i när det kommer till att bara promenera men att gå i affärer var inte Algots grej riktigt. Till skillnad mot Charlie som idag protesterade mot promenaden men somnade gott i affärer, de är för härliga de små liven!
Får passa på att tacka Sophie för glassen också, nästa gång köper jag :) För som vi vet så är mjukglass (eller annan sort om man föredrar det) ett måste när det är fint väder och man går på stan.
Nu ligger lillskrutten i sängen och sover sen några timmar tillbaka, jag (Annelie) sitter här och skriver och är ganska trött, pappa Kristian håller på att göra vagnen ännu tuffare än vad den redan är. Men snart är det nog sova som gäller inte bara för Algot utan även mig, gick hemifrån 11 och var hemma igen runt 18, blir slö av så mycket sol och frisk luft jhu! Men skönt att det äntligen är lite värme.

Kommentarer
Postat av: Sophie

Tack själv för en jätte fin och lång dag :) Charlie sov 1 timme när vi kom in med vagnen hos mormor så han var trött efter sin lilla protestering där mitt på dagen. Dom är ju för roliga. Vad gör pappa Kristian nu med vagnen? :) Roger rör inte vagnen ens haha .. :) han är för inne o fotbolls-vm just nu. Så han klär upp Charlie i de lag som han håller på och sen går han hem till Blixten och kika på skiten. Charlie gillar de och mamma gillar de ;)

2010-06-24 @ 21:32:03
URL: http://ljuvt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0