Sommar & sol


Idag har det varit strålande väder ute och detta passar vi så klart på att ta tillvara :)

Dagen började med en kort sväng in till staden, eftersom Kristian idag jobbade på campingen så hade han ledigt över lunch så då var vi hemma igen för att hinna se honom. E och jobbar nu igen hela kvällen låååång.

Men som sagt är det finväder idag vilket är som upplagt för promenix så  efter att ha hälsat på cafétant på farsans jobb begav vi oss ut på en långpromenad, cykeldatorn stannade på 11km när vi varit ute i 2,5h med en matpaus. Börjar bli lite rutinerade på att mata/äta när vi inte är hemma vilket är bra inför nästa vecka när vi ska besöka släkt och vänner i Varberg. Passar på att lägga ut en bild på det nya vrålåket som har alla tillbehör vi kan behöva så som cykeldator, parasoll, insektsnät och regnskydd. Med dessa tillbehör kan vi vara ute i alla väder precis som vi vill och även veta hur långt vi går vilket mest e för att stilla morsans träningshjärna som vill veta såna saker :)

Imorgon verkar det som att det inte ska vara lika fint väder men ute kommer vi vara ändå. Får se om vi kanske får sällskap av Sophie och Charlie, de är lika tokiga som oss och är ute även när det regnar :) Men nu är vi i säkert förvar inomhus när det blåser upp och kommer en åskskur, för åska är vi inte så förtjusta i.

Sommar fin kille, charmig och ler som vanligt!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Men oj så han væxer! =D

Va hærligt med en førsta semester!

kram

2010-06-29 @ 08:46:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0