Ett tappert försök...

...att underlätta för Algot som misslyckades totalt. Eftersom liten är förkyld tänkte hans mor och far att det kunde underlätta för honom att höja sängen under huvudändan med detta resultat:

Han har alltså hoppat runt i sängen så att han nu ligger i en nedförsbacke med huvudet. Dock verkar det som att han sover väldigt gott då han sovit lugnt i 1,5timme i skrivande stund.

 

Igår hade vi en mysdag som började med frukostfika och melodikryss för morsan och farsan medan Algot sov sin förmiddagslur. Efter detta gjorde vi oss iordning för att gå in till stan och träffa tant S för en fika. När vi kom hem var Algot väldigt hungrig, hade ätit under dagen men det är inte lätt att amma eller äta ur flaska när det är svårt att andas genom näsan så han hade nog inte fått i sig mycket. För gröten han fick på kvällen slukade han snabbt och ville ha mer. Lite bilder från gårdagens äventyr.

 

Redo för promenad in till stan.

Efter gröten blev det majskrok och päronbitar vilket resulterade i detta kladd.

Kladdet i sin tur ledde till ett bad :)


Kommentarer
Postat av: farmor

Oj vad mycket du hinner på några veckor! Nu kan farmor "hänga med igen" Har fått mobilt bredband nu.Du ser så go ut och tack för senast, ditt dop var så vackert och trevligt. Hoppas du är bra från förkylningen nu. Krammmmmar!

2010-10-25 @ 22:58:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0