Tackar alla för en fin helg

Nu har lugnet åter lagt sig i familjen Larsson Johansson lägenhet. Här har varit en hektisk men super trevlig, mysig och skoj helg med dop och alltså mycket vänner och familj på besök. Helt underbart men även skönt att det är över, blir så intensivt. Algot har varit på sitt allra bästa humör precis hela helgen, skickats mellan olika famnar och bara gett ut stora leenden utan att gnälla.

Värmer verkligen våra hjärtan att så många tog sig tiden att uppvakta Algot på denna dag, hoppas på att det finns många fler möjligheter att träffa er alla samtidigt eller olika tider framöver. Det är inte alltid lätt när vi valt att bosätta oss långt bort men helgen är ett fint bevis på att ibland spelar det ingen roll.

Avslutar med en liten bild, om det är någon av er som läser detta som har bilder från dopet tar vi tacksamt emot dessa, vi fokuserade på att njuta av stunden istället för att springa med kamera.


Kommentarer
Postat av: Sofie

Tack så mycket själva för ett mycket trevligt dop!

2010-10-11 @ 18:05:57
Postat av: Farfar

Ett väldigt härligt dop tycker jag. Fantastiskt att Algot upplevde det likadant. Sån glädje han spred omkring sig hela tiden i kyrkan. Tack ska ni ha allihop.

2010-10-11 @ 21:49:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0