Gadd

Igår kände morsan någon nytt skummt i Algots mun när han hade fått tag på hennes finger för att tugga på... Det var något vasst i underkäken, första tanden börjar titta fram! Har senaste tiden tolkat hans försök att stoppa allt i munnen och suga på det som att han velat ha mer mat och har haft en tillväxtperiod, men så var nog inte fallet utan det var en liten vit en som ville genom tandköttet :)

I övrig har han även upptäckt skillnaden på främligar och mamma & pappa, är mer reserverad när andra kommer och säger hej och har även börjat gråta i en famn för att sen bli tvärtyst när mamma tog honom igen. Älsklinggrabben börjar bli stor juh! Han blir även lite rädd när vi försvinner ur rummet ibland, ikväll kunde han inte somna själv för första gången på sina 4,5 levnadsmånader, men kopplade av när morsan sjung för honom :) Sånt värmer mammahjärtat på något sätt, falsksången till trots är det den han vill höra för att känna sig trygg och slappna av. Appråpå sånger har jag hittat en supermysig sångbok "mosters trudelutter", inga sånger jag känner igen men väldigt fina :)

Imorgon är det dags för babymassage igen, inte Algots favoritsyssla under veckan men det efteråt blir mysigt/skoj först en långpromenad för att sova och sen en stund på öppnaförskolan och då träffa andra barn :) Det e grejer det, så länge mamma eller pappa är nära ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0