Helg

Nu var det helg igen men ändå är Algot och morsan hemma själva eftersom farsan jobbar sin helg denna helg. Dagen till ära fick morsan sovmorgon, Algot vaknade inte innan strax innan 8! Superälsklinggrabben som dessutom bara äter en gång per natt kring midnatt, måste kanske hålla med hon som har öppna förskolan att jag borde skämmas för att jag har det så lätt och bra :)
Efter en skön morgon med lite smakis gröt (vilket inte är en höjdare) tog vi en liten promenix på 12,5km. Morsan satte ena foten framför den andra medan Algot sov så gott, sover som bäst när det är regn i luften. när vi kom hem tog vi oss lite lunch innan dagens eftermiddagslur så morsan fick dammsuga.
På eftermiddagen/kvällen sen var det dags för ännu en liten smakis, palsternacka som är det som går hem bäst här ännu. Kommer att fortsätta med det några dagar till innan morsan gjort fler smakisar med andra smaker, han kraxar fortfarande lite eftersom han inte alltid vet hur han ska svälja när det inte är lättflytande, men tar det lugnt med små portioner så han får känna på och öva. Känns som att allt går så fruktansvärt fort ändå, var det inte igår detta kort togs?



Ha en fortsatt skön helg! Här ska börja knåpas på ett fotoalbum som ska bli av Algots första år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0