Morsans uppdatering

Nu var det dags även för morsan att skriva lite, förra gången jag försökte så satte sig Algot ivägen och sa att han hade något väldigt viktigt att skriva, vet inte riktigt vad det var men ni läsare kan säkert tolka det :)

Här har vi haft en mysvecka eftersom mormor varit här, Algot har njutit i fulla drag av all uppmärksamhet och även av alla kläder och någon liten leksak som det bortskämda barnbarn han är! ;) Men så ska det vara när man är första barnbarnet har jag hört ;) hihi. Morsan hon har också mys, hela veckan har vi bara tagit det lugt, gått promenader, fikat på stan och gjort det vi känt för.

Veckan har nu kommit till sitt slut och morsan sitter med en förkyldning som gjorde att vi missade babysimmet i tisdags, som vi hade längtat! Men men det är bättre att hålla sig hemma en gång förkyld än att bli borta längre för att man blir mer sjuk. Å att vi stannade hemma innebär att vi imorgon kan gå på babymassage, men träningen på fredag tror jag inte det blir så mycket med. Det blir långa härliga promenader i det fina höstiga vädret istället! Satsar på mycket frisk luft för att vår lilla guldklimp ska klara sig från täppt näsa och övriga förkyldningssymtom... Någon gång ska första ordentliga förkyldningen vara, men det kan väl dröja tills han inte ammas fullt och är beroende av att näsan fungerar att andas genom...

Vad mer kan jag uppdatera? Hmm... Det händer och fötter faktiskt inte så mycket mer i våra liv just nu, farsan jobbar och morsan hon är hemma med Algot och letar efter ett jobb med start 8 november eftersom farsan då ska ta över och vara hemma med Algot :) Något alla tre ser fram mot, iaf om morsan kan ta och hitta ett jobb, annars blir det inte lika skoj.

Algot fortsätter att träna på att vända sig och gör detta så fort han läggs ner på golvet, nu kan han även snurra vidare till rygg igen om han vill men oftast ligger han och blir riktigt arg eftersom han vill framåt och utforska världen, nyfiken krabat! :)

höstpromenad med morsan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0