BVC-besök


Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här känner jag. Var på 4månaderskontroll hos BVC idag och fick då veta att skrutten är 71cm lång och väger 8300gram, stooora killen! Har ju snart fördubblat sin födelsevikt bara ca400gram kvar till det. Utvecklingen går framåt och han imponerade på bvc-sköterskan med att han kunnat vända sig från rygg till mage de senaste tre veckorna, han hjälper även till att dra sig upp om man håller honom i händerna. Hon kommenterade "han kryper kanske snart" vilket ger reaktionen håll-för-öronen-och-säg "lalalalala" hos morsan hans ;) Men samtidigt hade det varit skönt eftersom han blir så arg och frustrerad som det är i dagsläget när han vill ha saker som ligger precis bortanför var han kan nå och är man då "snäll" å flyttar dem till honom duger de inte längre och han är fortfarande arg. Temprament och en vilja som heter duga, det är nog det tillsammans med en otrolig nyfikenhet som driver honom. Syns så väl på honom att han just nu övar inför kryp, börjar dra upp knäna mot krypställning men orkar inte riktigt.

Vad som händer och fötter med oss annars? Inte mycket faktiskt, vardagen lunkar på farsan jobbar, Algot upptäcker nya saker och morsan hon promenerar i massor men tar det just nu liiite lugnare eftersom hon är snuvig igen... Igår var vi på babysim för andra gången och Algot drack en hel del vatten genom kallsupar, han har inte kommit på att han måste hålla upp huvudet när han ligger på mage i vattnet. Imorgon är det dags för massage igen, får se om jag får massera honom då, gick ju inget vidare förra gången men nu har vi fått övat hemma och han tycker faktiskt det är skoj. Inte så att han slappnar av utan han går mer upp i varv för att det händer något men framsteg att han tycker om det iaf.

Kommentarer
Postat av: Sophie

Han är ju som Charlie i vikten snart :) Fast goknulen min är nog inte så lång riktigt än.. tror runt 67-69. Så kul med två stadiga grabbar ;) Haha.. garanterat kommer ju Algot krypa före Challe.. han är ju inte ens intresserad av att ligga kvar på mage utan rullar bara runt till rygg hela tiden :) - så nu kör vi gåstol istället.. :)

2010-09-15 @ 22:16:08
URL: http://ljuvt.blogspot.com
Postat av: Sophie

Ja, 1kg kvar till 10 :). Precis Algot är ju mer stor än knubbig och rund som våran. Ja, tiden går för fort.. ja, han tycker den är kul i små stunder. Är för jobbigt än att vara i den en längre tid. Vi må ta och ses och gå lite promenad snart :)

2010-09-17 @ 08:46:35
URL: http://ljuvt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0