Nya mått

Jaha, det fanns inte tid/ork att uppdatera de nya måtten igår när vi kom hem från BVC, men nu mäter lillskrutten 79cm och 10,9kg. Utvecklas fint och bvc-sköterskan tyckte han liknade en 1åring när han både kunde ställa sig och sätta sig själv samt kan gå lite utmed möbler. Hon tyckte även han är stor som en 1åring, vår stora lilla skrutt :)

Under dagen hann vi även med en fika hos en mamma i föräldragruppen, mycket mysigt men inte en lugn stund när det är 4 barn på 8månader i farten. Men positivt nog så får vi nu mer och mer tid till att fika mot vad vi hade innan, när de är så många och med så mycket leksaker så roar de sig själva en liten stund så att vi mammor (och Kristian som fick representera papporna igår) hann med att dricka en kopp kaffe, bara så länge barnen hade fått mat innan så var det ganska o-gnälligt :)

För er långt bort som inte träffar oss så ofta men ändå skulle vilja prata med oss och se Algot har vi nu införskaffat en webkamera och aktiverat skypekonto.

Vår lilla hjälpreda: "Lagar du maten så bakar jag en kaka med formarna i ugnen"


Kommentarer
Postat av: Sophie

WOW 79 cm :) de hade jag inte trott iofs har jag ju bara sett han i vagnen ;) Charlie var 72 cm vid jul men tror han kommer ligga på 74-76 när han ska på 10 mån kontroll. Syns i morgon duktiga Algot!! :)

2011-01-12 @ 20:58:46
URL: http://ljuvt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0